Om Mies Verden

Mies Verden er en unik rengøringsvirksomhed hjemhørende i København. Vi tilbyder plastfri og økologisk rengøring helt uden affald. Vi arbejder udelukkende med rengøringsmidler og udstyr lavet af naturlige materialer som er fuldstændig biologisk nedbrydelige. Og så cykler vi fra hjem til hjem for at sikre at vi rejser på den grønnest mulige måde – det er den bedste måde for miljøet.

Når du vælger Mies Verden så er du med til at gøre verdenen lidt grønnere og dit hjem mere sikkert.

Vi tilbyder skræddersyet rengøring hvor vi kan ændre hvad vi gør rent fra gang til gang da nogle ting skal gøres oftere end andre. På den måde får du et flot rent hjem hvor intet bliver overset.

Danske husstande alene bruger og smider ud over 30.000 tons plastikindpakning hvert år. Ved at genbruge den plastik og vurdere grønnere alternativer kan vi ændre den katastrofale påvirkning plastik har på vores verden. Mies Verden hjælper ved at undgå plastik i vores produkter og materialer.

Derved kan vi gøre verdenen bedre og mere sikker for os selv startende derhjemme.

Vi vil elske at gøre rent hos dig også! Du kan skrive til os for at lave en aftale, bestille et tilbud eller stille spørgsmål. Hvis du har 5 minutter kan vi også komme forbi dit hjem og sikre at vi har den helt rette rengøringsliste til dine behov – og det er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Mies Verden er det rette valg for dig, for dine børn og for naturen.

rsz_gaby_003-ao6i2533-edit

Gaby van Zon

Ejer

For så længe jeg kan huske har jeg haft en intens motivation til at hjælpe andre. Om end det var i min tid som politibetjent i Holland eller da jeg arbejdede børneforvaltning i England har jeg altid ønsket at hjælpe det samfund jeg er en del af. Nu har jeg fundet min rette hylde hvor jeg kan gøre mit for at hjælpe naturen ved at tilbyde miljøvenlige rengøring der giver dig et sundt hjem.

Kontaktdetaljer

Områder vi dækker

Mød Mie

I 2018 blev mit liv vendt på hovedet da min datter kom til verdenen. Jeg gav hende navnet Mie, og dette handler om hende.

Mit moderinstinkt kørte på fulde gardiner da Mie kom ind i mit liv og jeg begyndte at kigge skeptisk på de produkter jeg havde i mit hjem. Da indså jeg at mine gamle inkøbsvaner var problematiske.

Igennem de sidste 34 har jeg gjort mange antagelser – om end i god tro, så var det skadelige antagelser. Alle de produkter jeg brugte til at gøre rent med og vaske tøj med var skadelige for mig selv og verdenen. Ikke alene var det hele i skadelig plastikindpakning, men produkterne selv var ikke fuldt biologisk nedbrydelige og særligt farlige for havdyr.

Jeg indså at der var behov for at ændre mine vaner så jeg begyndte at lede efter alternative produkter. Men jeg ønskede ikke at stoppe der, fordi jeg vidste at jeg kunne gøre mere – og at alle kan gøre mere. Vi kan helt stoppe indstrømningen af plastik og skadelige kemikalier til naturen og skabe den forandring verdenen behøver. Og vi kan gøre det med små skridt – mange små skridt – for en kæmpe effekt.

Så dette er for hende. Det er hvad Mies Verden handler om. Økologisk rengøring helt uden plastik og affald.

For Mies fremtid, og din.

Gaby and Mie