Vi stræber efter at være, plastic fri, økologisk og efterlade et så småt indtryk på miljøet som muligt. For at kunne opholde de høje standarder vi har sat for os selv, har vi brugt flere måneder, på at undersøge markedet og lede efter partnere der deler i vores vision. Sammen vil vi bane vej for en bedre fremtid.

Sådan ved vi at vores rengøring er sikker for mennesker, dyr og naturen.

Rengøringsmidler

Rengøringsudstyr

Vores rengøringsudstyr kommer fra en lokal, dansk virksomhed der tilbyder arbejdes muligheder for blinde og svagt synlige, så vel som de tilbyder miljøbærende produkter til deres kunder. Vi er glade for at kunne støtte en balance mellem godt håndværk og social økonomisk bæredygtighed. Det værktøj de tilbyder er lavet fra naturlig træ, med hår fra dyr, som er kontrolleret af dyrlæger.

Rengøringssvampe og -klude

Vores rengøringssvampe og klude, bliver produceret af en lokalt dansk virksomhed, der er begyndt at overtage ikke bare det danske marked, men et større internationalt marked, med plastik fri alternativer, til traditionelle plastik som bliver brugt dagligt. Deres rengøringssvampe og klude er derfor 100% plastik fri, bio-baseret og genbrugelige.

Støvsuger

Vi har endnu ikke fundet en plastik fri løsning, til vores støvsuger. Alternativet ville være at benytte en kost, hvilke ikke vil være lige så effektiv til at fjerne; jord, hår og støv. I stedet bruger vi brugte, renoveret og genbrugte støvsugere, for at sikre at vi ikke bidrager med yderligere plastik til verdenen.

Transport

Vi kunne ikke forestille os at havde en firmabil, for at transportere os fra kunde til kunde. Dette passer ikke ind i vores naturvenlige vision. Af den årsag har vi undersøgt vores muligheder, for at bruge en kassecykel og er glad for hvad vi har fundet. Vi har fundet en kassecykel, som er testet for sikkerhed og holdbarhed, af de internationale test myndigheder SGS og TÜV.

Arbejdstøj

Vores overalls er lavet fra 100% holdbar bomuld. Handskerne er fra naturlig gummi, som er genbrugelige. Når de går i stykker og skal udskiftes, kan de komme i komposten og blive naturligt nedbrudt.